Μεσιτικά Γραφεία MAKBENΑνάθεση ΑκινήτουΖήτηση ΑκινήτουΕπικοινωνία
 
 
Αγορά  Ενοικίαση

Η εταιρεία ΜΑΚΒΕΝ ΑΕ και οι συνεργάτες της θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα για την διαχείριση ακινήτων, αγοραπωλησιών, μισθώσεων , εκτίμησης ακινήτων και επιχειρήσεων.
MAKBEN Real Estate

Η εταιρεία ΜΑΚΒΕΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εύρεσης λύσεων.

Τα στελέχη της εταιρείας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον κατασκευαστικό, οργανωτικό και διαχειριστικό τομέα των ακινήτων. Ειδικότερα, η ΜΑΚΒΕΝ έχει να επιδείξει το υψηλό επίπεδο επιστημονικής και εμπειρικής κατάρτισης του επιτελείου και των συνεργατών της σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που επεκτείνονται:

• Στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, αγοραπωλησιών, μισθώσεων, εκτίμησης ακινήτων και επιχειρήσεων, όπως και διαχείρισης ακινήτων τρίτων.

• Στη μελέτη και κατασκευή οικοδομικών και εμπορικών κέντρων, κτιρίων και οικισμών, ξενοδοχειακών και τουριστικών εγκαταστάσεων, όπως και δημόσιων και ιδιωτικών τεχνικών έργων.

• Στην εκμετάλλευση, μίσθωση, διαχείριση και ανακαίνιση των ανωτέρω κατασκευών.

• Στην ενημέρωση και εκτέλεση έργων σύγχρονης πράσινης τεχνολογίας σε επαγγελματικούς και οικιστικούς χώρους τρίτων.


Η ΜΑΚΒΕΝ Α.Ε. εδρεύει στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Προτεινόμενα Ακίνητα

ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


€ 240.000

Ν.Ερυθραία, διαμέρισμα 105μ., 2ου ορόφου, διαμπερές, 2 υ/δ, κουζίνα με πάσο και μεγάλο σαλόνι, 1 μπάνιο, 1 wc, αυτόνομη ...

ΠΩΛΗΣΗ ΡΕΤΙΡΕ


ΠΩΛΗΣΗ ΡΕΤΙΡΕ


€ 490.000

Κηφισιά, κέντρο, ρετιρέ 300τμ., 6ου ορόφου, σε αρίστη κατάσταση, 3 υ/δ, 3 μεγάλα σαλόνια, τραπεζαρία, bar, κουζίνα ανεξά ...

ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


€ 1.750

Κηφισιά εμπορικό κατάστημα πλήρως ανακαινισμένο, ισόγειο 25τμ. υπόγειο κυρίας χρήσης 65τμ. 1 wc. Διαθέτει αυτόνομη θέρμα ...
@ 2011 MAKBEN Real Estate. All rights reserved. Site Map | Τα ακίνητα μας | Επικοινωνία

Web Design Greece